Visi naujagimiai lygūs!

Mūsų inicijuotas projektas VISI NAUJAGIMIAI LYGŪS! Lietuvoje buvo pradėtas

Rasuolė Jasnauskienė Baby's Nest visi naujagimiai lygūs gerumo projektas dovanos

2017 m. kovo 25-ą dieną – tuomet, kai Lietuvoje minimos baltųjų gandrų sugrįžtuvės. Džiaugiamės, kad per šį laiką prie projekto prisijungė įvairios organizacijos, beveik dešimt savivaldybių, daugybė privačių geros valios žmonių. Visi kartu siekiame, kad kiekvienas Lietuvoje gimęs vaikas galėtų jaustis saugus ir gautų savo „Kūdikio lizdą“ nepaisant to, kokio socialinio statuso šeimoje jis gimė.

Naujagimio laukimas yra kupinas ne tik džiaugsmo, bet ir rūpesčių. Lietuvoje dešimtys tūkstančių šeimų gyvena ties skurdo riba. Su finansiniai sunkumais taip pat susiduria vienišos mamos, daugiavaikės šeimos, negalią turinčius vaikus auginantys tėvai. Nesvarbu, koks yra šeimos finansinis statusas, kiekviena mama nori suteikti savo kūdikiui visą, kad geriausia. Padėkime tam išsipildyti. Priartėti prie šio tikslo padeda kiekviena Jūsų įsigyta kūdikio dėžutė.

Privatiems asmenims

Mes ir toliau tęsiame projektą savo iniciatyva – suteikiame Jums galimybę paremti vienišas mamas, sunkumus patiriančias ir daugiavaikes šeimas. Įsigykite vieną pilnos komplektacijos dėželę/lovelę, iš www.bestbabysnest.lt
parduotuvės, o mes padovanosime kitą – vienišai, sunkumus patiriančiai ar daugiavaikei šeimai. Pirk „Kūdikio lizdą“ ir padovanok jį pats – apie tai informavęs mūsų įmonės vadovę. Tereikia Užsakymo pastabose pažymėti: „Iniciatyvai „Visi naujagimiai lygūs!”. O mes pristatysime kraitelį Jūsų nurodytu adresu.

Pasidalinkite iniciatyvos idėja ir su savo kolegomis. „Kūdikio lizdas“ – puiki dovana į motinystės atostogas išlydimai kolegei. Dar didesnė dovana tai, kad įsigijus pilnos komplektacijos dėželę, dar vieną dėželę padovanojate šeimai, kuriai kūdikio kraitelio rūpesčiai spaudžia pečius.

Tikime, kad taip visi kartu pasieksime kilnaus tikslo: skatinti meilę, rūpestį, dėmesį patiems pažeidžiamiausiems Lietuvos gyventojams.

Kviečiame prisidėti verslą

Visada laukiame pasiūlymų ir pagalbos iš organizacijų, vykdančių socialinius projektus, skirtus vaikams, neįgaliesiems, jaunimui ir šeimai, skurdui mažinti, pilietiškumui ugdyti ir t.t.
Apgaubkime naujagimius gerumu ir visi kartu įrodykime, kad Lietuvoje VISI NAUJAGIMIAI LYGŪS.

Kaip galite prisidėti? Dalinkites šia idėja su savo aplinka ir savo įmonių socialinių tinklų erdvėse, taip padėdami mums pasiekti dar daugiau ausų ir akių. Kuo daugiau „Kūdikio lizdas“ dėžių parduosime, tuo daugiau dovanų bei džiaugsmo galėsime suteikti gimdyvėms, kurios pačios neišgali aprūpinti savo kūdikio.

Svarbiausia mūsų vertybė – skaidrumas. Plačiau apie iniciatyvą čia

Grįžti į tinklaraštį
1 3