Šeimų šventės atgarsiai „MES už ŠEIMĄ 2019″

Visi naujagimiai lygūs!

Nuostabią misiją renginio metu atliko portalo VERSLI MAMA tinklaveikos narės Rasuolės Jasnauskienės įgyvendinama iniciatyva Visi naujagimiai lygūs. Ji pasirūpino, kad sostinės Lukiškių aikštėje pražystų spalvinga Lietuvos kūdikių puokštė 2019, o vienišai mamai iš Ignalinos padovanojo ypatingą kraitelį Kūdikio lizdas. Jame būsima mama atras absoliučiai viską, ko prireiks ateinančiam į šį pasaulį naujam žmogučiui pirmuosius 6 mėnesius.

Nuostabu yra tai, kad iniciatyva „Visi naujagimiai lygūs“ skatina dalintis gerumu: kiekvienas nupirktas „Kūdikio lizdas“ suteikia galimybę dar vieną kraitelį padovanoti sunkiai besiverčiančioms mamoms.

Šeimos teatrų festivalis – pirmas, bet ne paskutinis

Šeimų šventės metu Lukiškių aikštėje po atviru dangumi įvyko pirmasis Šeimų teatro festivalis Lietuvoje. „Jame pasirodė labai skirtingi kolektyvai, kuriantys ŠEIMOMS. Jų pasirodymai tapo švente ir dideliems, ir mažiems. Šiais metais dalyvavo keturi kolektyvai, kurių spektakliai ir pasirodymai buvo labai skirtingi, bet išties nuotaikingi“, – sakė šventės organizatorė Jurgita.

Pirmasis pasirodė visų mylimas „Teatriukas“, su kurio dainomis jau užaugo viena karta – daugelis tų žmonių dabar jau patys tėveliai. „Muzikinis poezijos žaidimas“ užbūrė publiką savo betarpišku bendravimu ir vidine energija.

Antrieji į sceną lipo Vilniaus naujojo teatro aktoriai su spektakliu „Gerumo pasaka“. Tai unikalus kolektyvas, kuriame vaidina vienokią ar kitokią negalią turintys aktoriai.

Trečiasis kolektyvas atvyko iš Širvintų. Anciūnų filialo mėgėjų teatras parodė nuotaikingą spektaklį vaikams „Pūkuotuko pasaulis“. O Šeimų teatro festivalį užbaigė teatro trupė „Čia“, kurią sudaro aktoriai, muzikantai, psichologai, scenografai, kostiumų dailininkai, edukologai ir pedagogai. Menininkai viską kuria patys: nuo scenarijaus ir muzikos, iki atlikimo scenoje. Spektakliai autoriniai ir tuo unikalūs.

Šeimų šventė „Mes už šeimą“ Daugiavaikių šeimų asociacijos MES iniciatyva organizuojama nuo 2014 metų. Kasmet renginys pasipildo vis naujomis idėjomis, pramogomis ir sumanymais.

http://www.verslimama.lt/sostineje-pagerbta-2019-metu-seima-paulauskai-is-silutes

https://www.etaplius.lt/sekmadieni-vilnius-klegejo-seimu-sventes

https://www.savaite.lt/panorama/lietuva/4020-sekmadieni-vilnius-klegejo-seimu-sventes-garsais.html

Grįžti į tinklaraštį
1 3