RBDT Ladies Exclusives – natūralių ir saugių produktų linija nėštumo ir žindymo laikotarpiui

Nėštumo ir žindymo metu moters odai reikalingas ypatingas dėmesys

Laukiantis vaikelio, o vėliau ir po gimdymo, moters organizmas pasikeičia. Keičiasi ne tik kūnas ir jo formos, kartu keičiasi ir hormoninė sistema. Todėl įžengus į šį naują gyvenimo etapą, labai svarbu rinktis būtent nėščiosioms ir žindančioms mamos skirtus kosmetikos gaminius. Tam sukūrėme „RBDT Ladies Exclusives“ produktų liniją, kuri užtikrins ypatingą dėmesį Jūsų odai.

Kokią kosmetiką rinktis nėštumo ir žindymo laikotarpiu?

Pradėjus lauktis vaikelio, keičiasi organizmas, tad natūralu, jog kyla klausimų dėl to, kokią kosmetiką šiuo laikotarpiu galima naudoti. Specialistai pataria vengti kosmetikos, kurioje yra konservantų ar dažiklių. Šiuo laikotarpiu, kai Jūsų oda ypatingai jautri, venkite ir kosmetikos su gausiu kiekiu retinolių, silicio rūgšties, parabenų, formaldehidų, kitų sudėtinių dalių, kurios gali pakenkti odai ar sukelti alergijas.

Nėštumo ir žindymo metu rinkitės natūralią kosmetiką, kuri būtų be cheminių ir sintetinių komponentų. Net jeigu anksčiau naudojote kitokią kosmetiką, pastojus ir žindant, Jūsų organizmas yra pasikeitęs, todėl anksčiau naudota kosmetika gali nebetikti ir sukelti nepageidaujamų reakcijų. Tai laikas, kai Jūsų odai reikalingas ypatingas dėmesys.

Tam, kad jaustumėtės gerai šiuo ypatingu laikotarpiu, sukūrėme saugią produktų liniją „RBDT Ladies Exclusives“ nėščiosioms ir žindančioms. Norime, kad ne tik vaikai, bet ir jų mamos būtų laimingos, jaustųsi gerai, todėl kruopščiai kūrėme produktus, kurie tinkamai pasirūpintų Jūsų oda.

Kuo ypatinga „RBDT Ladies Exclusives“ linija?

Tai nėštumo ir žindymo metu odą tausojanti kosmetika, sukurta tam, kad laikotarpis prieš ir po gimdymo būtų lengvesnis, gaivesnis ir leistų laisviau judėti. Liniją sudaro tik iš natūralių medžiagų sukurti produktai, skirti geresnei mamų savijautai. Visi jie yra dermatologiškai patikrinti, taigi saugūs naudoti, kai Jūsų organizmas ypač jautrus.

  • Kovai su strijomis. Laukiantis strijos kankina daugybę moterų ir dalis šiuo metu atsiradusių strijų lieka visam gyvenimui. Tačiau to galima išvengti. Sukūrėme balzamą, galintį apsaugoti Jūsų odą nuo strijų. Jis drėkina ir maitina odą. Tai saugus produktas, pagamintas iš natūralių ingredientų, tokių kaip kokosų, makadamijos, tamanų, simondsijų, šaltalankio ir kt. aliejų. Tepkite problemines kūno vietas kasdien po prausimosi ir džiaukitės rezultatu.
  • Jautriems speneliams. Tiek nėštumo, tiek žindymo metu moterys susiduria su jautrių spenelių problema, kuri ilgainiui ima varginti. Jai įveikti sukūrėme balzamą krūtų spenelių priežiūrai. Jis ramina, maitina, drėkina spenelių odą, padeda išvengti įtrūkimų ir skausmo maitinimo metu. Jis yra saugus, nes pagamintas tik iš natūralių ingredientų, tokių kaip kakavos sviestas, kokosų aliejus, sviestmedžių aliejus. Dėl aktyvių ingredientų savo sudėtyje, balzamas taip pat pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis  bei regeneruoja jautrią odą. Todėl jį galima naudoti ir lūpų apsaugai nuo šalčio ar skeldėjimo.
  • Higienai po gimdymo. Pirmos kelios paros po gimdymo reikalauja skirti daug dėmesio ne tik mažyliui, bet ir sau. Kad mamoms nereikėtų rūpintis, ką būti pasiruošus, mes sukūrėme kokybišką ir apgalvotą rinkinį po gimdymo. Šis rinkinys padeda palengvinti laikotarpį po gimdymo ir užtikrina kūno higieną 1-5 parą po gimdymo. Daugiau apie rinkinį ir jo sudėtį galite sužinoti čia.

Kokybiška kosmetika – puiki dovana brangiai moteriai arba sau

Nėštumo ir žindymo laikotarpiu mamos visą savo dėmesį skiria mažyliui, tačiau labai svarbu rūpintis ir savo gera savijauta. Todėl „RBDT Ladies Exclusives" produktai gali tapti apgalvota dovanos idėja besilaukiančiai, ką tik pagimdžiusiai mamai ar netgi sau pačiai. Ypatingą rūpestį mamų odai suteikiantys produktai leis jaustis geriau ir labiau pasitikėti savimi.

Norime, kad mamos neskubėdamos mėgautųsi šiuo ypatingu laiku, kuris praskries labai greitai. Su „RBDT Ladies Exclusives“ nebereikės gaišti laiško ieškant kokybiškos ir saugios kosmetikos, nes mes tuo pasirūpinome už Jus.

Grįžti į tinklaraštį
1 3