Lietuvą pasiekė speciali ankstukams siūtų drabužių kolekcija

Ankstukai pasibeldžia į šį pasaulį netikėtai ir dažnai sukelia nemažai baimių tėveliams. Vienas pirmųjų rūpesčių kasdienybėje, su kuriauo tenka susiduri sūpuojant ant rankų tokį mažą vaikelį – visi standartinio dydžio drabužėliai jam per dideli. Todėl mes sukūrėme sepcialiai ankstukams pritaikytą kolekciją „RBDT Kids Exclusives“, kurios gaminius jau galite įsigyti mūsų parduotuvėje.

Ši kolekcija kurta galvojant ne tik apie drabužėlių dydį, bet ir jų kokybę. Visi jie tausoja jautrią ir ploną ankstukų naujagimių odelę. Savo parduotuvėje jau siūlome visus naujagimiui reikalingus drabužėlius ankstukams: smėlinukus, miegmaišį, kelnytes, kepuraites, vidaus ir lauko kombinezonus.

„Kiekvienais metais Lietuvoje gimsta apie 2000 ankstukų. Tokiems mažiems kūdikiams sudėtinga rasti drabužių. Siekdami palengvinti jauniems tėvams drabužių paieškas, specialiai ankstukams sukūrėme ir pasiuvome drabužių kolekciją „RBDT Kids Exclusives“. Šio prekės ženklo pavadinime slepiasi mūsų šeimos narių vardų pirmosios raidės. Tai reiškia, kad užtikriname šiuo vardu pažymėtų gaminių kokybę. Visi drabužėliai sukurti semiantis suomių patirtimi. Vos 40, 46, 50 cm ilgio drabužėliai pagaminti iš natūralaus audinio: 100 proc. medvilnės, kuri nėra dažyta, neapdorota cheminiais balikliais, turi „STANDARD 100 by OEKO-TEX®“ sertifikatą“, – sako „Kūdikio lizdo“ įkūrėja Rasuolė Jasnauskienė.

Visi kolekcijos drabužėliai pritaikyti specialiai ankstukams, turinttiems itin jautrią odą turintiems pradedant gaminių audiniais, baigiant išvirkščiomis siūlėmis. Drabužiuose taip pat nėra nei vienos vidinės etiketės, kuri erzintų ir jautrią odą.

Kūrėme šiuos gaminius su meile ir galvodami apie mažylių saugumą. Todėl gaminiai pasiūti apgalvotai, taip, kad kūdikį tėvai aprengtų ir nurengtų patirdami kuo mažiau streso: visi drabužėliai, visiškai atsegami tiek per rankoves, tiek per kojas, tarpkojį, kojūgalį. Atskirų pirštinaičių neprireiks, nes prie visų drabužių papildomai prisiūtos atlenkiamos pirštinaitės ir pėdutės.

Kviečiame susipažinti su ankstukų kolekcijos gaminiais ir jų įsigyti čia.

Grįžti į tinklaraštį
1 3