Pristatome naujieną – sauskelnės-kelnaitės „Magics Pants“

Vos gimus kūdikiui, jam tenka susipažinti su savo kasdieniu palydovu – sauskelnėmis. Kad jos neerzintų vaikelio odos ir nekeltų alergijos, siūlome rinktis tik geriausius gamintojus. „Kūdikio lizdas“ pasitiki „Magics“ sauskelnių gamintoju. O šiandien galime pasiūlyti naujieną – „Magic’s Pants“ sauskelnes kelnaites, kurios leis vaikeliui dar laisviau judėti.

„Magic’s Pants“ sauskelnės kelnaitės – puikus pasirinkimas, kai kūdikis šiek tiek paauga, ima ropoti ar vaikščioti ir daugiau juda. Dažniausiai šiuo laikotarpiu sudėtinga užtikrinti, kad sauskelnės visada gerai laikytųsi, o vaikelis jaustųsi patogiai. Puikus sprendimas – „Magic’s Pants“ sauskelnės kelnaitės su juosmeniu, naudojamos vietoj apatinių kelnaičių.

Jos pagamintos iš geriausios 360º įsitempiančios medvilnės, todėl yra neįprastai švelnios tarsi medvilninės apatinės kelnaitės. Lengvai užsidedamos ir numaunamos, tai užtikrina paprastos ir plonos šoninės siūlės. „Magic’s Pants“ užtikrina išskirtinę apsaugą nuo pratekėjimo ir dienos, ir nakties metu. Dvigubos „LeakGuard“ kliūtys padeda sustabdyti pratekėjimus tose vietose, kur tai nutinka dažniausiai.

„Labai džiaugiamės bendradarbiavimu su „Magics“ sauskelnių gamintoju. Tai kokybiškų produktų gamintojas, kuris dirba vadovaudamasis tokiomis pačiomis vertybėmis, kaip ir mes. Visi kartu norime pasiūlyti kūdikiams geriausius produktus, nes jie to nusipelnė. Mums labai džiugu, kad visuose „kūdikio lizdo“ kraiteliuose galima rasti tik „Magics“ sauskelnes. Taip pat ir šio gamintojo higienos reikmenis mamoms po gimdymo“, – sako „Kūdikio lizdo“ kūrėja Rasuolė Jasnauskienė.

„Magics“ – tai naujos kartos higienos produktai kūno priežiūrai, sukurti taip, kad būtų lengva naudoti kiekvieną dieną. „Magics“ – tai ploniausios sauskelnės visame pasaulyje! O dabar su ypač gerai sugeriančia Magical Tubes® technologija.

Kūdikiai nusipelno produktų, kurie tausoja jų sveikatą ir užtikrina gerą savijautą. Būtent tokie yra prekės ženklo „Magics“ gaminiai – tobulas sugeriamumas, neturi pratekėjimo pavojaus bei itin patogūs. „Magics“ higienos produktus pasirinkome ne atsitiktinai – tai inovatyvaus gamintojo produktai su plačiomis pritaikymo galimybėmis, kad patenkintų visus mažylio poreikius.

Grįžti į tinklaraštį
1 3