Pristatome naujieną – Magics Flexidry su Magical Tubes®

Nuo pirmosios kūdikio dienos jį visur lydį sauskelnės. Todėl renkantis jas, labai svarbu pirkti aukščiausios kokybės gaminius. Labai dažnai tėveliai kovoja su alergija nuo sauskelnių, atsiradusiais sušutimais dėl nuolatinio sauskelnių dėvėjimo. Todėl siūlome kūdikiams geriausią šių dienų pasirinkimą – „Magics“ sauskelnes. O nuo šiol ir su Magical Tubes® technologija.

„Magics“ – tai ploniausios sauskelnės pasaulyje! Jos puikiai tinka nešioti ir dieną, ir naktį tiek berniukams, tiek mergaitėms. Ypatingai greitai ir gerai sugeriančios, užtikrina sausumo pojūtį bei apsaugo nuo pratekėjimo. Elastingi kraštai ties kojytėmis nespaudžia ir nevaržo kūdikio judesių. Jų pagalba sauskelnės gerai priglunda, taip apsaugodamos nuo pasislinkimo, pratekėjimo. Sudėtyje nėra kvepalų ir losjonų.

„Kūdikiai nusipelno produktų, kurie tausoja jų sveikatą ir užtikrina gerą savijautą. Būtent tokie yra prekės ženklo „Magics“ gaminiai – tobulas sugeriamumas, neturi pratekėjimo pavojaus bei itin patogūs. Ilgai ieškojome kažko panašaus. Tad „Magics“ higienos produktus pasirinkome ne atsitiktinai – tai inovatyvaus gamintojo produktai su plačiomis pritaikymo galimybėmis, kad patenkintų visus mažylio poreikius. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo klientams aukščiausią kokybę. Nuo šiol visuose „Kūdikio lizduose“ taip pat rasite šio prekės ženklo gaminius“, – sako „Kūdikio lizdo“ kūrėja Rasuolė Jasnauskienė.

Visų „Magics“ sauskelnių apsauginis sluoksnis pagamintas iš natūralaus pluošto, švelnus lyg medvilnė, leidžiantis jautriai kūdikio odelei kvėpuoti ir išlikti sausai. Su gerai drėgmę absorbuojančia medžiaga, kuri suteikia apsaugą iki 12 val. Ties bambute turi įkirpimą, kuris apsaugo nuo dirginimo bei greitina gijimą. „Dermatest®“ patvirtino hypoalerginiu sertifikatu.

Su „Magics“ sauskelnių gaminiais susipažinti ir jų įsigyti galite čia.

fLEXIDRY BENIFITS
fLEXIDRY DESIGN
Grįžti į tinklaraštį
1 3