Kodėl verta rinktis lietuvišką kūdikio kraitelį?

Kūdikio kraitelio pirkimas, ypač laukiantis pirmojo vaikelio, labai dažnai tampa rimtu iššūkiu tėvams. „Kūdikio lizdas“ – geriausias sprendimas. Nes čia vienoje vietoje su rūpesčiu ir meile atrinkome tik geriausios sudėties higienos reikmenis, kokybiškos medžiagos drabužius ir net ploniausias pasaulyje sauskelnes Jūsų mažyliui.

Apie tai, kaip „Kūdikio lizdas“ padėjo išspręsti kūdikio kraitelio pirkimo problemas, sutiko papasakoti mūsų klientė, jauna mama (29 m.) Milda. Ji neslepia, kad susilaukus naujagimio, kūdikio kraitelio pirkimas atrodė kaip sunkus rebusas. „Laukiantis savo mažylės jaučiau nerimą ir pasimetimą. Nežinojau, ką pirkti, kad vaikeliui nieko netrūktų. Kelis kartus nuėjau į vaikų prekių parduotuves, bet galybė rūbų ir daiktų. O jau kainų didybė! Paskaičiavau, apsiverkiau, išėjau…“ – pasakoja jauna mama.

Apie „Kūdikio lizdą“ ji sužinojo laukdamasi antrojo vaikelio, kai lietuvišką kraitelį jai padovanojo draugė. „Iš pradžių šypseną kėlė mintis apie kažkokią dėžę, bet vėliau prieš akis išvydau dailaus dizaino kraičio dėžę. Saugią ir švarią dėžę draugė naudojo kaip lovelę savo giliai parpiančiam vaikeliui. Tada pamačiau, kad dėžės viduje – viskas, ko gali prireikti naujagimiui ir gimdyvei: nuo sauskelnių, čiužinuko iki rūbelių, higienai skirtų reikmenų ir dar daug kitų daiktų. Vienas pirkinys – ir nebereikia lakstyti po parduotuves, tinstant kojoms, nuolat dairantis artimiausio tualeto.

Didžiausią įspūdį paliko bendrystės jausmas. Įsivaizduokite, stumi vežimėlį per kvepiantį parką. Pasuki galvą ir pamatai šalia patį mieliausią leliuką su tokiais pačiais rūbeliais, kaip ir taviškis. Negali nenusišypsoti jo mamytei,“ – pasakoja dviejų vaikų mama Milda (29 m.).

Perimame gerąją Suomijos patirtį

Suomijoje kūdikio dėžė tikrąja to žodžio prasme gelbsti gyvybes. Deja, visame pasaulyje dalis kūdikių pirmaisiais savo gyvenimo mėnesiais miršta nuo Staigios kūdikio mirties sindromo. Suomiams vieninteliams pasaulyje pavyko ženkliai sumažinti kūdikių mirtingumą – dovanojant tėvams tokias dėžes: jose yra čiužinys, pritaikytas naujagimiui ir saugantis jo stuburą. Kiekvienai šeimai po vaiko gimimo įteikiama kūdikio dėželė su daugybe kūdikiui reikalingiausių daiktų. Suomijoje tai tapo gražia tradicija iki šių dienų. Ilgus metus stebėję šiaurės kaimynę, „Kūdikio lizdą“ nusprendėme sukurti ir Lietuvoje.

Iš iniciatyvos Suomijoje gimęs ir Lietuvoje veikti pradėjęs 2016 m., mūsų „Kūdikio lizdas“ šiuo metu yra sertifikuotas kaip analogų pasaulyje neturintis kūdikio kraitelis su aukščiausios kokybės gaminiais viduje. Visą šį laiką siekiame, kad Lietuvos naujagimiai gyvenimą pradėtų vienodomis sąlygomis. Kad kiekvienas, pasaulį išvydęs mažylis žinotų, kad jis yra laukiamas ir saugus. Mūsų tikslas – kad „Kūdikio lizdą“ Lietuvoje turėtų kiekviena šeima!

Veiksmai

Viskas, ko prireiks Jums ir naujagimiui

Atsakingai rinkdami daiktus, kuriuos sudėjome į „Kūdikio lizdą“ prieš tai apklausėme daugybę mamų. Prašėme prisiminti, kokio daikto trūko pirmosiomis dienomis su mažyliu parvykus namo. Dauguma mamų pripažino, kad iš anksto apsipirkinėdamos jos pamiršo daug kūdikiui reikalingų daiktų. Drabužėliai, pasak jų, dažnai dovanojami senelių, draugų, giminaičių, todėl jų retai pasigesdavo. Tačiau daugybė būsimų mamų net nepagalvodavo apie tokius daiktus kaip vienkartines kelnaites po gimdymo, įklotus į liemenėlę nuo pieno pratekėjimo, higieninius paketus po gimdymo ar kremą krūtinės speneliams. O kur dar tokie daiktai, kaip žirklutės nagučiams, termometras ir taip toliau.

Ilgai ir dėmesingai kūrėme reikalingiausių daiktų kraiteliui sąrašą. Atsakingai rinkomės gamintojus, ieškodami rinkoje geriausius sprendimus siūlančių prekių ženklų. Šiandien mūsų klientės džiaugiasi, kad „Kūdikio lizde” randa viską, ko gali prireikti kūdikiui ir jo mamai pirmaisiais mėnesiais po gimdymo.

Tačiau nestovime vietoje. Kiekvienais metais „Kūdikio lizdas” dėželės turinys keičiamas į naujesnius ir įnovatyvius pasaulyje sukurtus gaminius mažyliams.

Išsakykite savo nuomonę

Mums visada svarbu išgirsti Jūsų nuomonę: gal įsigiję „Kūdikio lizdą“ ko nors pasigedote? Galbūt ko nors nepanaudojote? O gal turite idėjų, kaip galėtume patobulinti šią paslaugą?

Jei turite pasiūlymų ar pastabų parašykite mums – Jūsų nuomonė padės mums tobulinti „Kūdikio lizdo“ kraitį. Prašome nedvejodami skambinkite telefonu: +370 610 85412 arba atsiųskite žinutę per specialią formą kontaktų puslapyje.)

Grįžti į tinklaraštį
1 3